- PE Examentraining incl. e-learning en examen

Per 1 april 2017 is de PE-periode ingegaan. Tot 1 april 2019 heeft u de gelegenheid om uw PE-examens te behalen.

Er wordt in deze PE-periode weer getoetst per beroepskwalificatie, met dat verschil dat adviseurs die in het bezit zijn van de beroepskwalificatie Consumptief krediet, vanaf dit seizoen deze beroepskwalificatie geldig dienen te houden met een apart PE-examen!

Onze examentrainingen worden aangeboden inclusief het PE-examen. U kunt dus op dezelfde locatie direct na de training uw examen afleggen.

Tijdens de 2 uur durende examentraining zal geoefend worden met examenvragen, krijgt u examentips en is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen.

Omdat wij ons graag willen onderscheiden van andere opleiders en van mening zijn dat het trainen in kleinere groepen effectiever is, geldt voor de trainingen en de examenblokken dat de groepen niet groter zijn dan 10 deelnemers.

Per geplande datum vinden er drie trainingen plaats en zijn er drie examenblokken. Het is niet mogelijk om alle drie de trainingen op één dag te volgen maar een combinatie van Schade zakelijk en Inkomen is wel mogelijk.

De indeling van de dagen is als volgt:

09.00 – 11.00 uur examentraining Schadeverzekering zakelijk, gevolgd door
11.30 – 12.30 uur PE-examen

11.15 – 13.15 uur examentraining Hypothecair krediet, gevolgd door
13.45 – 15.00 uur PE-examen

13.45 – 15.45 uur examentraining Inkomen, gevolgd door
16.15 – 17.15 uur PE-examen

De kosten voor de examentraining inclusief e-learning en examen bedragen € 287,-
V
oor de e-learning hebben we een samenwerking met Consis Academie.

U maakt gebruik van de e-learningomgeving van Consis Academie waarin tevens oefenvragen en proefexamens zijn opgenomen.

Wanneer u zich aanmeldt voor de examentraining ontvangt u per mail aparte inloggegevens voor de e-learning, door een speciale koppeling is het niet nodig is om een apart account aan te maken.

U hoeft zich dus niet meer te registreren maar kunt gelijk gebruik maken van de e-learningomgeving.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen van de e-learning gebruik te maken. U kunt dan net als in de vorige examenperiode uw examen boeken bij een toetslocatie bij u in de omgeving op de door u gewenste datum en tijd. Om een examen te boeken bij een toetslocatie bij u in de omgeving kiest u op onze inschrijfpagina voor 'landelijk examen'.